Vet ni! Kål är fullt av c-vitamin = bra i vintertider.
Vet ni #2! Kål är billigt= bra i krisande världsekonomitider.
De senaste dagarna har jag ätit:
Några blad grönkål masserad med en halv avokado, salt och peppar toppat med tunt skivat äpple.
Grovhackad rödkål ingnodd med en dressing på en halv matsked fransk senap och två matskedar äppelcider vinäger med två pyttesmå klyftade ekologiska apelsiner.
Broccoli masserad med Kung Markattas tahini utan salt, med eget salt aderat, en halv pressad citron och små söta russin för att det ska bli lite roligt.
Ah, och just det! Det är rätt viktigt att kålen masseras faktiskt om den inte kokas. Och kokas behöver den verkligen inte om man vill ha kvar alla näringsämnen. själva klämmandet och inknådandet av salt hjälper magen att ta hand om kålen när den hamnar där.
Ah, och just det! Det är rätt viktigt att kålen masseras faktiskt om den inte kokas. Och kokas behöver den verkligen inte om man vill ha kvar alla näringsämnen. själva klämmandet och inknådandet av salt hjälper magen att ta hand om kålen när den hamnar där.
Yeah baby yeah <3 Loving it1
SvaraRadera